Στις 3 Μαρτίου η Αδελφότητα Πωγωνιανιτών Ηπείρου “Ο Άγιος Νικόλαος” έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα σε εκδήλωση που έγινε στη φιλόξενη αίθουσα της Αδελφότητας Βήσσανης “Η Αρετή”.
Το γεγονός αυτό αποτέλεσε ευκαιρία να σμίξουμε και πάλι, να συνομιλήσουμε με συγχωριανούς, να μοιραστούμε τα νέα μας και να συζητήσουμε για το χωριό μας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν σημαντική, με την αίθουσα να γεμίζει από νέους αλλά και μεγαλύτερους σε ηλικία.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής έλαβε επίσης χώρα η γενική συνέλευση και οι εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Αδελφότητας το οποίο απαρτίζεται στο εξής από: τον Μάνο Κιτσώνα, την Καίτη Ζωίδου, την Εύη Ζωίδου, τον Γιάννη Τόμο, τον Γιάννη Αγγελόπουλο, τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο και τον Λάμπη Σταμπόλη.

Μετά από την ομιλία του προέδρου Μάνου Κιτσώνα ακολούθησε θερμή συζήτηση όπου τέθηκαν ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν το χωριό μας, όπως η κατάσταση και το μέλλον του Οικοτροφείου Πωγωνιανής.

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή τους και ευχόμαστε σε όσους δεν μπόρεσαν να είναι κοντά μας ευτυχισμένο το 2018 και καλή αντάμωση στο χωριό μας!